Unic în Europa. Parc de aventură în subteran

activitati outdoor
sursa: Facebook / Club Aventura Praid

Primul și unicul parc de aventură din Europa construit într-o salină se află în România, la Praid. Mai multe trasee au fost amenajate la 120 de metri adâncime în subteran. Cei care vizitează salina pot escalada stâncile de sare sau se pot da pe tiroliană.

În total, sunt nouă trasee construite în subteran. Ele au gândite pentru toate categoriile de vârstă. Două dintre cele mai noi trasee au fost amenajate pentru copii de 2-3 ani care au înălțimea de 80 de centimetri sau mai mare.

sursa: Facebook / Club Aventura Praid

Traseele suspendate între stâlpii salinei sunt îmbinate cu diferite platforme de joc, dar și elemente pentru cățărarea pe stâncă.

Clubul Aventura este deschis zilnic, între orele 09.30-19.30. Prețurile diferă în funcție de înălțimea persoanei, de la 25 de lei la 40 de lei, iar o tură pe tiroliană costă 10 lei. Un bilet permite cățărarea pe trasee timp de 75 de minute.

Scris de: Bianca Șomlea

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine