Biciclete Electrice MTB – Competiție sau Agrement?

Pasionații de mers pe munte cu bicicletele electrice se împart în general în două categorii: cei care caută adrenalină, performanță, senzatii tari și cei care vor să ajungă în locuri care sunt greu accesibile cu biciclete fără motor sau pe jos, pentru a se încărca cu frumusețea și pitorescul acestor locuri.

Ne-am gândit să vă facem câte o propunere pentru fiecare dintre aceste categorii de la producătorul italian WHISTLE.

WHISTLE B-RUSH RX, echipată cu motorul Bosch Performance Line CX RACE Limited Edition, este alegerea perfectă pentru riderii eMTB profesioniști și sportivii foarte ambițioși.

Motorul cântărește doar 2,75 kg, are un design sportiv și oferă o asistență maximă de 400% iar bateria este de 750 Wh.

Modul exclusiv „Race” al acestui motor permite o explozie de putere în viraj și cea mai rapidă accelerație și viteză de mers.

Cadrul este Full Carbon Toray T700, suspensiile sunt Fox 38 Float Factory eMTB+, 160 mm în față și Fox Float X2 Performance Elite în spate,  frânele sunt Shimano XT BR-M8120 cu 4 pistoane și discuri de 203mm și cauciucurile sunt Michelin Wild Enduro  de 29”x2,40”. Toate acestea asigură manevrare optimă la viteză mare pe orice teren și o frânare cât se poate de eficientă.

Prețul unei astfel de biciclete este de 38.400 lei.

Specificațiile complete se pot găsi pe https://bikeshow.ro/biciclete-electrice-mtb-full-suspension/bicicleta-electrica-mtb-full-suspension-whistle-b-rush-rx-carbon-bosch-race-performance-cx-750wh#/126-culoare-black_kashima/129-marime-48cm_l

Pentru cei care doresc să parcurgă cu bicicleta trasee montane de agreement, în deplină siguranță și confort, recomandăm azi, de la același producător, bicicleta electrică WHISTLE O-RUSH.

WHISTLE O-Rush se produce în două echipări. Ambele au cadrul Full Carbon Toray T700, și motor OLI Edge cu un cuplu de 90Nm și o asistare maximă de 400%, unul dintre motoarele de pe piață care oferă cea mai lină și naturală senzație de pedalare. Bateria, pentru ambele variante de echipare este de 603Wh, suficientă pentru orice tură de agrement de o zi.

Suspensiile sunt mai modeste decât la WHISTLE B-RUSH RX Race, dar suficiente pentru turele de agrement. Una dintre echipări are suspensie Rock Shox Recon silver RL, 150 mm, cealaltă RST Vibe TNL, 140 mm.

WHISTLE O-Rush este probabil singura bicicletă electrică full suspension cu cadru de carbon cu preț sub 4.000 de euro. Prețurile pentru cele două echipări sunt de 19.995 lei, respectiv 18.285 lei.

Specificațiile complete sunt pe https://bikeshow.ro/9-biciclete-electrice-mtb-full-suspension/s-1/disponibilitate-produse_in_stoc/producator_motor-oli

Și un lucru deloc de neglijat, atât WHISTLE B-Rush RX Race cât și WHISTLE O-Rush Oli Edge pot fi testate înainte de cumpărare la BikeShow.ro , importatorul exclusiv în România pentru mărcile italiene ATALA si WHISTLE!

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine