Un nou traseu de via ferrata la Şuncuiuş!

Un nou traseu de via ferrata, Podul Indian, va fi inaugurat la Șuncuiuș. Neobositul Sebastian Lascu, vicepreşedintele Clubului Cassio Montana, spune că traseul oferă turiștilor adrenalină din plin și că va fi deschis pentru publicul larg în data de 5 septembrie.

Este un traseu care te provoacă să îţi depăşeşti limitele. O intrare pe spate, escaladată la liber, secţiuni expuse şi surplombate, cu multe prize naturale şi foarte puţine trepte, cu porţiuni de escaladă, unele chiar tehnice, un traverseu întins şi un pod indian, ce provoacă la echilibristică, spune alpinistul Sebastian Lascu despre ultima sa realizare.

Noua rută montană, care vine să consolideze statutul Pădurii Craiului ca destinaţia turistică cu cea mai mare densitate de trasee pentru via ferrata din România, se află în imediata vecinătate a peşterii Unguru Mare. Vezi video cu noul traseu, aici.

Primul traseu de via ferrata din parcul de aventura “Montana Land” a fost inaugurat în 28 Aprilie 2018 lângă localitatea Șuncuiuș, Defileul Crișului Repede și Munții Pădurea Craiului. Traseul a fost realizat de clubul sportiv Cassio Montana și are o lungime de 170 m și o diferență de nivel de 80 m.

Scris de: Bianca Șomlea

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine