O nouă ediție Walking Month

O nouă ediție Walking Month începe în 14 septembrie. Echipele înscrise se vor întrece în numărul de pași făcuți într-o lună. Totul, în scop caritabil. Toma Coconea, alături de alți trei sportivi de performanță: Simone Tempestini, Marius Copil și Ana Bogdan, fac echipă din partea Sports Festival și îi provoacă pe cei înscriși să țină pasul cu ei.

Taxele de înscriere vor fi folosite pentru acoperirea costurilor a 20.000 de mese pentru vârstnicii singuri ai Clujului, incluși în programul „Masa pe roți” al Serviciului de Ajutor Maltez România.

Mecanismul concursului este simplu: între 14 septembrie și 13 octombrie 2020, orice persoană, indiferent de vârstă, ocupație sau reședință, trebuie să facă un număr cât mai mare de pași. Cei mai buni vor fi recompensați cu premii din partea organizatorilor și a partenerilor.

Cei care vor se mai pot înscrie până în data de 11 septembrie, prin descărcarea aplicației Walking Month din AppStore sau Google Play. Mai multe detalii, pe walkingmonth.ro.

Despre Walking Month

Walking Month este un concurs caritabil inițiat de Betfair Romania Development, ajuns la cea de-a VI-a ediție. Prin acest proiect, au fost donați, în total, peste 1 milion de lei ce au ajutat la susținerea mai multor cauze umanitare: dotarea cu aparatură medicală a unui spital de copii din Cluj-Napoca, terapia pentru mai mulți copii cu dizabilități neuromotorii, serviciul The Beard Mobile, primul taxi comunitar gratuit destinat persoanelor care nu se pot deplasa, pregătirea sportivilor României legitimați la clubul Lamont pentru Jocurile Paralimpice 2021 și crearea primei ambulanțe sociale din Transilvania.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *