Women’s MTB Camp

Women’s MTB Camp, unicul camp din calendarul The North Quest dedicate femeilor va avea loc în 26-29 august, la Bunești, în județul Brașov. Atmosfera unică din cadrul acestui camp și prieteniile frumoase care se leagă, fac din acest eveniment un „must have” pe lista de experiențe a oricărei mountain biker-ițe, indiferent de nivelul ei. Timp de 3 zile, participantele vor pedala pe potecile ce leagă satele transilvănene de la sud de Sighișoara alături de ghidul Suzi Hilbert.

Activitățile vor fi variate atât pe bicicletă cât și pe lângă ea. Va fi organizată o zi de skills cu exerciții specifice, efectuate în poligon dar și pe poteci. Zilele de sâmbătă și duminică vor fi dedicate unor ture mai lungi, ocazie cu se pot descoperi mai multe din secretele zonei. Campul va fi presărat și cu activități surpriză.

Ce trebuie să știi despre Women’s MTB Camp:

  • Dedicat tuturor nivelurilor de pregătire
  • Ședințe tehnice în poligon pe elemente specifice pentru a dobândi deprinderile de bază
  • Trasee variate, alese în funcție de nivelul participantelor
  • Cazare într-un cadru rural autentic
  • Prezentări specifice
  • Concurs cu premii

Itinerar Women’s MTB Camp

ZIUA 1. SOSIREA

Joi seara va avea loc întâlnirea la Bunești, județul Brașov la Bike Chech Inn. Se va face o mini testare Covid, după care se va face intrarea în tabăra de bază și preluarea pachetului de înscriere. 

ZIUA 2. SKILLS DAY

Recapitularea sau învățarea unor element de bază pentru a stăpâni corect bicicleta. Într-un poligon se vor exersa toate elementele necesare pentru a parcurge în siguranță potecile din împrejurimi. După, se va parcurge un traseu organizat pe drumuri forestiere si poteci speciale pentru MTB se vor exersa abilitățile repetate în poligon.

ZIUA 3. TRAILS. TRAILS. TRAILS.

Ziua de sâmbătă va fi dedicată parcurgerii unui traseu lung pe potecile din zonă. Accentul va cădea pe distracție dar și pe pedalat. La cazare va fi organizată o sesiune de mecanică unde vor fi învățate lucrurile de bază pentru a putea efectua mici reparații pe traseu.

ZIUA 4. RACE AND RELAX

Ultima zi de camp va începe cu un concurs între participante, urmat de relaxare la piscina de la cazare.

Participarea la Women’s MTB Camp cost 1450 de lei, iar înscrierea se poate face AICI.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *