Urban PLAYFIELD – weekend cu adrenalină la Cluj. Premiul special, un salt cu parașuta

Comunitatea sportivă din Cluj-Napoca este provocată de Sports Festival la un weekend urban, dar plin de energie în 19-20 septembrie. Urban PLAYFIELD se va desfășura pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena și va include un super show enduro, demonstrații de BMX și skateboard, dar și cross training și escaladă. În total, 10 sporturi pline de adrenalină. Super premiul evenimentului este un salt în tandem cu parașuta.

Date fiind condițiile actuale, organizatorii au anunțat că accesul publicului va fi deschis doar la câteva activități din cadrul programului, în limita locurilor disponibile și doar cu rezervare prealabilă, cu respectarea normelor de distanțare socială. În rest, accesul în perimetru va fi rezervat exclusiv sportivilor legitimați și abonaților cluburilor sportive partenere. Pentru publicul larg vor fi disponibile două evenimente care vor anima weekendul oricărui pasionat de sport:

EXTREME ENDURO SHOW

  • sâmbătă, 20.30 – Night show EXTREME ENDURO
  • duminică, 14.30 – Day show EXTREME ENDURO

SUPER ENDURO SHOW aduce in inima orașului unul din cele mai extreme sporturi! Circuitul moto va fi creat astfel încât să ofere un adevărat spectacol publicului și să provoace motocicliștii să facă față unui circuit sălbatic, dar urban. Traseul va fi străbătut de 20 dintre cei mai pricepuți bikeri, parte din comunitatea Sports Festival, care vor concura pentru titlul de Cel mai bun BIKER URBAN ENDURO.

Locuri disponibile: 200. Rezervări aici.

MOVIE NIGHTS

  • sâmbătă, 19.30 – MASTERCLASS cu Darren Cahill
  • duminică, 19.30 – FĂGĂRAȘ Ridge
FILM: MASTERCLASS DARREN CAHILL, 100 de locuri disponibile

Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Despre toate astea, iubitorii de sport vor afla dintr-un inspirațional Masterclass cu Darren Cahill.

gen: masterclass, producție 2019, Darren Cahill & Sports Festival

sesiune Q&A: la finalul filmului cu Cosmin Hodor, staff Simona Halep.

FILM: FĂGĂRAȘ Ridge, 100 de locuri disponibile

Cu dor de ducă și de cutreierat munții, Sports Festival a ales Creasta Făgărașului pentru o expediție în echipă: 4 colegi, 6 zile de trekking și 100 de km străbătuți pe cea mai spectaculoasă creastă a României. Pentru cei pasionați de activități outdoor, expediția s-a concretizat într-un documentar care prezintă pe îndelete provocările fizice și mentale ale parcurgerii unui traseu de mai multe zile pe munte, indiferent de pregătire.

gen: documentar, producție 2020, Vlad Sterescu & Sports Festival

sesiune Q&A: la finalul filmului cu echipa participantă în expediție: Vlad Sterescu, Petru Grigoraș, Tiberiu Pop. Rezervări aici.

SKYDIVE experience

După tot ce a însemnat anul acesta, echipa Sports Festival crede că există în comunitatea  din Cluj o persoană care are mare nevoie de feelingul de libertate obținut printr-un zbor și un salt în tandem cu parașuta. Zborul poate fi câștigat de clujeni, dacă participă la concursul desfășurat pe pagina de facebook SPORTS FESTIVAL.

Zborul va avea loc în weekendul 19-20 septembrie, cu Skydive Transilvania. Câștigătorul va fi desemnat random, miercuri seara, 16 septembrie. Concursul se desfășoară, aici.

Urban PLAYFIELD – The power of sport este un eveniment care vine să susțină pasiunea pentru sport a comunității locale și să promoveze beneficiile mentale și fizice ale sportului.

Scris de: Bianca Șomlea

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine