Celebrul actor Patrick Dempsey susține schiorii și snowboarderii americani

Celebrul actor și pilot de curse american Patrick Dempsey, cunosct în special pentru rolul său ca neurochirurg în serialul Grey’s Anatomy, s-a alăturat Consiliului de administrație al Fundației SUA pentru Ski și Snowboard, potrivit usskiandsnowboard.org.

În noua sa calitate de membru al Consiliului de administrație al Fundației SUA pentru Ski și Snowboard, Patrick va susține în mod direct obiectivele sportivilor americani. Experiența lui Patrick în sport, filantropie, precum și rețeaua sa extinsă de colaboratori, vor contribui la susținerea viselor olimpice ale sportivilor noștri pentru anii următori, au spus reprezentanții Consiliului de administrație al Fundației SUA pentru Ski și Snowboard.

Sunt încântat să mă alătur Consiliului de administrație al Fundației SUA Ski & Snowboard. Am fost un schior pasionat de-a lungul vieții și a fost un vis din copilărie să fac echipa de schi din SUA. Sunt încântat să fac acum parte din echipa din spatele echipei și să susțin acești sportivi în eforturile lor incredibile, a spus Patrick.

În copilărie, Patrick a visat să fie membru al echipei de schi din SUA și a reușit să câștige un Campionat de Slalom de Stat din Liceul Maine. Viața l-a dus în altă direcție, dar actorul american nu și-a pierdut niciodată dragostea pentru acest sport și îți petrece aproape toată iarna pe pârtii. Locurile sale preferate pentru schi sunt Alpii austrieci și elvețieni, Deer Valley Resort din Utah și Sugarloaf din Maine.

Patrick este, de asemenea, și un biciclist pasionat. Ca urmare a implicării sale în acest sport, în februarie 2020 a fost numit căpitan de onoare al echipei SUA pentru ciclism. Rolul lui Patrick face parte din efortul SUA Cycling de a ajuta la promovarea atât a sportului în ansamblu, cât și a echipei SUA la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El este, de asemenea, purtător de cuvânt național pentru Positive Tracks, o organizație nonprofit națională centrată pe tineret, care ajută generația următoare să se activeze și să dea înapoi folosind puterea globală a sportului.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *