Avancronica de Marți

După cum v-am promis, vă aduc la cunoștință faptul că Wizz Air Cluj Napoca Virtual Marathon va ține până în data de 18 aprilie Așa că mai avem câteva  zile în care putem concura la una din distanțele propuse de organizatori: 5 km, 10km, 21,1km sau 42,2km. 

În perioada 17-18 aprilie, în București, se desfășoară campionatul național de alergare de 6, 12, 24 ore, 50 și 100km. Va fi finala acestui eveniment de alergare pe șosea. Sunt așteptați mulți alergători cunoscuți de ultramaraton. S-ar putea să vedem doborâte câteva recorduri.

Tot pe 17 avem alergare, dar alergare montană în localitatea Vărbilău, județul Prahova, unde se va ține Campionatul Național de alergare montană masters. Organizatorii sunt C.A.M. București.

Miercuri, la Ski Live îl avem că invitat pe Adrian Vălean, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de munte din România. Făgărașul este “home mountain” și “siguranță” este cuvântul care-l definește. Vom vorbi despre schiul de tură, despre schiul alpinism, despre ture montane și cum să le abordăm în deplină siguranță. Așa că nu ratați Ski Live, miercuri 14.04 de la ora 20.00, pe facebook și youtube.

Scurtuță azi rubrica de avancronică , dar mai avem nevoie și de puțin timp pentru antrenamente și pregătire. Evenimentele sportive outdoor  încep să ne umple weekendurile așa că noi trebuie să fim în formă.

Scris de: Vasile Cipcigan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine