Cod galben de vânt puternic în toată țara

Meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic în toată ţara. Codul galben este valabil marţi, în intervalul 6.00-23.00. Vântul va sufla cu rafale de până la 70…80 km/h. La munte, la peste 1800 m altitudine, vor fi şi precipitaţii mixte.

Meteorologii spun că vântul va avea intensificări susţinute în majoritatea zonelor, cu viteze de peste 50…60 km/h, iar local, îndeosebi în Transilvania, Oltenia şi Muntenia 70…80 km/h. La munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăşi 80…100 km/h.

Zonele afectate sunt Munţii Apuseni, nordul Carpaţilor Orientali, nordul şi nord-vestul teritoriului.

În Munţii Apuseni, în zona Carpaţilor Orientali şi în nordul şi nord-vestul teritoriului (judeţele Bihor, Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa, Mureş, Suceava, Botoşani şi Iaşi, precum şi în zona de munte a judeţelor Arad, Hunedoara, Alba, Harghita şi Neamţ) va ploua, iar cantitățile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 35…40 l/mp.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine