Duminică, zi de pedalat în familie la Domeniul Schiabil Transalpina

Duminică, 21 august, la Domeniul schiabil Transalpina – Voineasa are loc Transalpina Summer Bike, un eveniment dedicat familiilor.

Potrivit organizatorilor, Club Sportiv Ciclism Vâlcea, traseul are o lungime de 11 kilometri, iar participanții vor fi însoțiți de reprezentanții clubului care vor fi ghizi.

Programul este următorul:

-Întâlnire la baza pârtiei (parcare): 10:30

-Urcare cu gondola: 11:00

-Plecare pe trasee: ora 11:30

-Final: ora 15:00-16:00.

„Club Sportiv Ciclism Vâlcea te invită duminică, 21 august să descoperi traseele de bicicletă pregătite special pentru tine și să te bucuri de peisajele unice, ale uneia dintre zonele cele mai frumoase din țară, Domeniul Schiabil Transalpina – construită pe unul dintre munţii care înconjoară Lacul Vidra – Masivul Bora din Munţii Latoriţei, în vecinătatea Parângului şi al celei mai înalte şosele din România – Transalpina. Vino să pedalezi alaturi de noi, cu familia, de data aceasta, pe crestele verzi ale muntelui, la altitudini de până la 2000 m”, au transmis organizatorii.

Participarea este gratuită, cu excepția taxei de urcare/coborâre cu gondola.

Organizatorii recomandă cu tărie casca de ciclism și o foiță de ploaie în caz că va ploua.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Domeniul schiabil Transalpina – Voineasa

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine