Cugir Race, alegerea din această duminică

De multe ori sezonul ne este salvat de o alegere „last minute”. De multe ori alegem un concediu, începem un proiect cu o alegere „last minute”. Azi, duminică, 21 august vin spre voi cu o propunere, o ofertă „last minute” – Cugir Race.

Chiar înainte să scriu aceste rânduri eu m-am înscris la acest eveniment sportiv, pe care anul trecut îl numeam „un început perfect al sezonului de toamnă”.

Cugir Race este evenimentul sportiv dedicat alergării montane pe care este păcat să îl ratezi. Și asta din mai multe motive.

Organizatorii – oameni tare faini, oameni din „branșă”, au muncit mult să pună la cap acest adevărat festival al alergării montane. Este vorba de Asociația Row Nature Experience. Ei știu foarte bine ce își doresc alergătorii și au făcut în așa fel încât totul să fie așa cum ne dorim. Inclusiv prețul, probabil cea mai mică taxă de participare dintre evenimentele de profil. Și asta fără să scadă din kit sau să limiteze serviciile. Cum au reușit?! Numai ei știu…..

Traseele – superbe. Avem trasee pentru toate categoriile de alergători, dar ce este foarte important sunt foarte frumoase!!!!! și având în vedere că sunt și alergabile cu siguranță ne vom bucura de natură fără să ridicăm tare tare pulsul (aici vorbesc de noi, cei ce aplaudăm podiumul, cei ce vor urca pe podium cu siguranță vor avea pulsul sus și foarte sus….). Avem un Ultramaraton de 69,40 km cu 2730 m diferență de nivel pozitivă. Aviz celor ce vor să înceapă aventura ultra – e perfect ca primă experiență. Avem semimaratonul clasic de 22 km cu 930 m diferență de nivel pozitivă. Avem crosul Silviu Piclișan de 10 km cu 340 m diferență de nivel pozitivă. Pentru cei mai grăbiți nu putea lipsi o cursă scurtă – 5 km cu 170 m diferență pozitivă. Copiii sunt așteptați la cursa copiilor (aici se simte cel mai tare competiția), pentru ei organizându-se trasee diferite, în functie de categoriile de vârstă.

Curgir Race ca Festival – alergarea montană și cursele pregătite ne adună în zona de Start/Finish. Dar aici suntem ținuti și întreținuți de către organizatori cu o multitudine de surprize. Un adevarat Festival!!!!! Activități dedicate celor mai mici, activități de relaxare, zona de camping, zona de hamace, food-court și concerte tare faine la finalul evenimentului. Fotografii de abia așteaptă să vă surprindă pe trasee sau în zona de relaxare…. Vor fi multe poze, filmulețe, transmisiuni live și e păcat să lipsim… Și daca tot mergem să mai chemăm și câțiva prieteni…

Pentru că pe 03-04 septembrie în Poiana cu Goruni va fi tareee fain la Cugir Race!!!!!

Și nu uitați, azi e ultima zi, nu e de ratat această ofertă „last minute”!

Scris de: Vasi Cipcigan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine