Oferte de toamnă la biciclete electrice

Poteci însorite, urcări și coborâri solicitante, totul în culorile toamnei! BikeShow.ro propune pentru această toamnă două modele de MTB hardtail asistat electric, WHISTLE B-Race A9.1 și A8.1.

Cadrele sunt realizate din aluminiu hidroformat, cu bateria integrată, dar și detașabilă. În acest mod bicicleta are un aspect compact, dar totodată bateria poate fi dată jos de pe bicicletă, fie pentru a fi încărcată în casă, fie pentru a ușura bicicleta la transportul pe mașină.

Roțile sunt de 29 de inch, iar suspensia față este cu cursa de 100 mm, de tip Cross Country XCR fabricată de Suntour, făcând astfel bicicleta ideală pentru plimbări lungi pe poteci și drumuri de munte, cu urcări și coborâri.

Bicicletele sunt echipate cu frâne hidraulice pe discuri de 180 mm pentru o frânare precisă și eficientă.

Caseta cu 12 pinioane, cel mai mic de 11 dinți și cel mai mare de 50 de dinți, acoperă tot necesarul de rapoarte pentru a aborda absolut orice urcări iar schimbătorul de viteze SRAM SX Eagle cu manete Single Click asigură o schimbare a vitezelor rapidă și exactă.

Motorul, pe ambele modele, este Bosch Performance CX, Generația 4, unul dintre cele mai bune și folosite motoare din lume, cu amplasare centrală și cuplu de 85 Nm. Are 4 trepte de asistență, amplificând forța de pedalere între 60% și 340%. Treapta a 3-a de asistare, EMTB, furnizează ciclistului o asistență dinamică, între 140%-340%, în funcție de presiunea simțită în pedală, în așa fel încât pe urcări cu pante variabile, nu mai este necesară schimbarea modului de asistare.

Combinația între acest motor și caracteristicile mecanice ale celor două modele de biciclete asigură urcarea facilă pe aproape orice pantă.

Diferența principală între cele două modele esta că Whistle B-Race A9.1 vine echipată cu o baterie Bosch de 625Wh, iar Whistle B-Race A8.1 cu o baterie Bosch de 500Wh.

Ambele modele au în luna septembrie o reducere de 1000 lei, valabilă până la terminarea stocului.

Toate celelalte caracteristici, detalii, prețuri, pe  https://bikeshow.ro/10-biciclete-electrice-mtb-hardtail/s-1/disponibilitate-produse_in_stoc/producator_motor-bosch/nr_viteze-12.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine