Au început înscrierile la Semimaratonul „Țara de Piatră” Avram Iancu-Câmpeni

S-a dat startul înscrierilor la Semimaratonul „Țara de Piatră” din Avram Iancu în Câmpeni, care va avea loc în luna iulie.

Evenimentul este organizat de Apuseni Spirit, o asociație non-profit dedicată protectiei animalelor și dezvoltării sustenabile în regiunea Apusenilor. Competiția ajunsă la a doua ediție are loc duminică, 16 iulie.

Potrivit organizatorilor, acesta oferă participanților o „experiență unică de alergare de-a lungul drumului istoric al lui Avram Iancu”.

Aceștia anunță că eveminetul va avea un impact direct în comunitatea locală.

„Toți banii strânși prin înscrieri și sponsorizări vor finanța proiecte și inițiative care sprijină dezvoltarea locală, protecția animalelor și promovarea tradițiilor și valorilor apusene. Astfel, prin participarea la acest eveniment, nu doar că veți experimenta o competiție sportivă memorabilă, dar veți contribui și la progresul comunității noastre. Prin colaborarea cu profesorii de educație fizică din regiunea Apuseni, ne dorim să promovăm un stil de viață activ și sănătos, inspirând participanții să-și depășească limitele și să-și descopere potențialul maxim în cadrul acestei competiții”, arată organizatorii.

Înscrieri se pot face la adresa: https://my-run.ro/race-pay/?contestId=162.

Conform site-ului competiției, au fost create trei trasee pentru participanți:

-Țara de piatră | 22 km

-Cursa Moților | 10 km

-Cursa Arieșului | 5 km.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine