Filmul „Impassable”, proiectat în premieră joi la Cinema Arta din Cluj-Napoca

Premiera filmului „Impassable”, care prezintă aventura a cinci prieteni care au traversat Islanda pe două roți, va avea loc joi, de la ora 20.20 la Cinema Arta în Cluj-Napoca.

Cei cinci prieteni care au pornit anul trecut în aventura prin Islanda sunt Hadnagy Péter, Katona Alpár, Mezei Lehel, Szénási Zoltán și Vágási Csongor. Aceștia au parcurs cei 1.000 de kilometri în 15 zile

„În august 2022, 5 prieteni au pornit în traversarea Islandei pe două roți de la est la vest, fără niciun ajutor exterior. Călătoria a pornit de la Farul Dalatangi din Islanda de Est, cu scopul de a ajunge după 10-12 zile, la Farul Bjargtangar din Islanda de Vest. O aventură marca Rupicapra Challenge pe drumuri nepavate, câmpuri de lavă și o bătălie constantă purtată împotriva forțelor naturii”, au anunțat organizatorii.

Proiecția filmului va fi urmată de o discuție cu protagoniștii. Aceasta va fi moderată de colaboratul Ski&Outdoor Magazine Vasile Cipcigan.

Intrarea la eveniment este liberă.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine