Patric Iluț, câștigător la Moldovian Rookie Fest

Patric Iluț a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute locul 1 la categoria băieți a Moldovian Rookie Tour.

 

Site-ul World Rookie Tour a publicat miercuri un articol dedicat Moldovian Rookie Tour, care a avut loc în 22 iulie la Chișinău.

Acesta a fost prima ediție a evenimentului. Acesta a fost organizat de Federația Națională de Sporturi pe Role din Republica Moldova și Asociația Extrem Rivulus din România

„Deși numărul de participanți a fost relativ mic, nu se poate nega faptul că acest eveniment marchează un salt uriaș pentru cursele din Republica Moldova. Este un nou început, un punct de cotitură care, fără îndoială, va deschide calea pentru alte competiții antrenante în viitor”, se arată pe site.

Au participat sportivi din Republica Moldova, România și Israel.

La categoria fete, Elizabeth Mako din Israel a obținut primul loc. Clara Nițu din România s-a clasat pe locul al doilea, urmată, pe locul trei, de Aida Augustin, tot din România.

La băieți, Patric Iluț din România a ieșit învingător, iar Mircea Nicolescu din România a obținut locul al doilea. Locul trei i-a revenit lui Marin Tcaci din Republica Moldova.

Scris de: Călin Pop

Foto: worldrookietour.com/Photo Credits: Ghenadii Grecu

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine