A doua ediție a Carpathian Mountain Fair, singurul târg dedicat industriei montane din Europa de Est

După succesul remarcabil al primei ediții, a doua ediție a Carpathian Mountain Fair, un eveniment de referință pentru industria montană din Europa de Est, va avea între 5 și 7 iunie 2024 la Cheile Grădiștei, România, și va reuni lideri din industrie pentru a prezenta cele mai recente inovații și tehnologii.

La această ediție, Carpathian Mountain Fair va găzdui companii de renume din Europa, care vor prezenta soluții inovative pentru transportul pe cablu, pregătirea pârtiilor de schi și atracțiile de vară. Printre expozanții de prestigiu care vor fi prezenți se numără: Leitner Group, Supersnow, Walltopia, Flash Lighting Systems, Wiegand, El-Car, Pisten Bully și Waterboyz. Aceste companii vor expune tehnologii de ultimă oră, oferind o platformă unică pentru schimbul de idei și colaborări în industria montană.

Datorită succesului de anul trecut, ediția din acest an a atras un interes internațional semnificativ, cu vizitatori din Turcia, Grecia, Azerbaidjan, Serbia, Muntenegru, Polonia, Cehia și Ungaria, reprezentând practic întreaga Europă de Vest și nu numai. Acest lucru subliniază importanța Carpathian Mountain Fair ca punct de întâlnire esențial pentru profesioniștii din industrie.

Evenimentul promite să fie o ocazie extraordinară de networking și dezvoltare profesională, oferind participanților oportunitatea de a descoperi tendințele actuale și de a stabili parteneriate strategice. De asemenea, târgul va include demonstrații live și sesiuni de prezentări susținute de experți din domeniu, care vor împărtăși cunoștințele lor valoroase și experiențele din teren.

Vă așteptăm cu nerăbdare să participați la a doua ediție a Carpathian Mountain Fair și să descoperiți inovațiile care vor modela viitorul industriei montane.

Pentru mai multe informatii legate de editia de anul acesta vă așteptam pe Facebook: Carpathian Mountain Fair.

Carpathian Mountain Fair este un târg internațional dedicat industriei montane, oferind o platformă de prezentare pentru cele mai recente tehnologii și inovații din domeniu. Evenimentul reunește expozanți și vizitatori din întreaga Europă și dincolo de aceasta, contribuind la dezvoltarea și promovarea industriei montane.

Comunicat de presă

Foto: Facebook/Carpathian Mountain Fair 

 

 

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.