Cum a fost prima oprire The Winter Tour de la Straja

The Winter Tour a pornit la drum în 9 ianuarie, când temperatura, vremea și starea pârtiilor par în sfârșit să țină cu noi, după un decembrie mult prea cald. Straja – Constantinescu, una dintre primele pârtii deschise sezonul acesta a fost și prima locație a caravanei.

Pârtia a prins viață și s-a umplut de turiști de dimineață, ora 9 prinzându-i deja pe cei mai matinali, echipați, la coadă de echipamente și schipass-uri. Caravana, deja amplasată la baza pârtiei, îi întâmpina pe schiori după fiecare coborâre cu jocuri, concursuri, bulgăreală premii, o zonă de lounge & bar și un apres-ski party pentru temerari.

Vremea bună, stratul de zăpadă și calitatea ei a ținut turiștii pe pârtie toată ziua, astfel că zona dedicată concursurilor a fost împânzită la fiecare moment de respiro. Snowboarderii s-au întrecut în sărituri spectaculoase la concursul Ollie Jumps. Cele mai bune 3 sărituri au fost premiate cu echipamente de ski și SMILO Wifi Action Cams.

Alte concursuri populare la care turiștii și-au testat priceperea au fost: tir cu arma de paintball, tir cu arcul, bulgăreală, desen pe zăpadă sau trasul funiei. Iar premiile au fost pe măsură: mănuși cu touch screen, rucsaci, termosuri, drinkuri, cursuri de scuba diving oferite de ScubaZone, o excursie de aventură oferită de OUTDOOR4U și o excursie la SnowRide.
Pârtia Constantinescu, cu grad de dificultate mediu, s-a prezentat impecabil toată ziua. Stratul de zăpadă a fost de aproximativ 60 cm, zapadă naturală și artificială. Vântul abia și-a făcut simțită prezența, până și soarele a fost cu noi câteva ore din zi.

Se pare weekendul viitor pe Transalpina vom avea din nou parte de vreme bună, mai multe premii, zăpadă din plin și o pârtie în condiții excelente. Ne vedem acolo!

The Winter Tour continuă călătoria în următoarele localții:

Transalpina – 16.01

Vatra Dornei – 23.01

Piatra Neamț partia Cozla – 30.01

Arieșeni Vârtop – 06.02, Arieșeni Piatra Grăitoare

06.02, Păltinis pârtia Arena Platos – 13.02

Șuior – 20.02

Băișoara – 27.02

Transalpina – 05.03.
‪#‎TheWinterTour #Romania‬ ‪#‎fun‬ ‪#‎snow‬ ‪#‎winaskitrip‬‬‬‬‬
Pagină oficială: https://www.facebook.com/wintertour.ro/

Distracție realizată cu sprijinul: BCR, Arobs, Northfinder, Desperados, Aperol Spritz, RedBull, Outdoor4You, Under The Tent, ScubaZone, Ski-Bus, Skypass Magazine, Zile și Nopți, Radio Impuls.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *