Italian Snow Fest- a treia zi

A treia zi la Livigno a fost perfectă pentru schi aşa că am profitat şi am folosit-o la maximum. După câţiva nori în prima parte a zilei a venit soarele şi am colindat cu sârg toate pârtiile sclipitoare. Fără să pierdem prea mult timp cu dezorientarea turistică am început să rătăcim pe unde ne îndemna dorul şi am ajuns la un loc magic unde oamenii puteau să zboare, iar aripile erau la picioare.

Cum nu ne-a lăsat inima să nu vă arătăm mai de aproape ce se întâmplă am coborât sub trambulină astfel încât zburătorii treceau pe deasupra noastră.

După ce am terminat de filmat şi pozat ne-am dat seama că pentru a ajunge la o instalaţie de ridicat oameni pe munte trebuie să facem şi noi puţin schi extrem prin zăpadă mare.

Schiurile mele erau la fel de nepregătite ca şi posesorul aşa că au decis să se ascundă de ruşine cât mai adând în omât făcând din mine un om de zăpadă.

După aceste rătăciri am regăsit drumul şi am continuat să schiem până la închiderea pistelor, chiar dacă o oboseală plăcută ne înmuia picioarele.
Seara a fost din nou delicioasă, cina cu lasagna la cuptor şi fundiţe cu Kaisser, friptură de porc în sos Cesare, pui în ierburi de munte şi ştrudel de mere cu frişcă. Cum seara e cu cântec, Aminda, Krisztina Koszorus şi Trupa de Acoperire au (în)cântat într-o atmosferă caldă şi care a îndemnat la dans oamenii care au umplut barul hotelului.

Români care nu erau destul de obosiţi după schi, după pofta cu care s-au îndemnat la dans. Dar la cum cântă oamenii aceştia nu prea poţi să stai deoaparte.

Şi a fost ziua a treia.

Vasile Hotea-Fernezan şi Radu Simu

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine