Mikaela Shiffrin se întoarce! Cupa Mondială de schi alpin continuă la Levi

sursa: FB/Mikaela Shiffrin

Competițiile din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin revin în acest weekend cu Mikaela Shiffrin. Celebra schioare americană a lipsit la deschiderea noului sezon de la Sölden din cauza unei accidentări la spate. Sâmbătă și duminică la Levi, în Finlanda, la vor avea loc 2 probe de slalom feminin.

Fanii pot să facă deja preziceri și să câștige astfel diverse premii, pe noua platformă online lansată de FIS: predictorchallenge.fis-ski.com. Printre favoritele din acest weekend se numără, bineînțeles, regina slalomului, Mikaela Shiffrin, care se va confrunta cu schioarea slovacă Petra Vlhova, elvețianca Wendy Holdener și suedeza Anna Swenn-Larsson.

Pârtia de la Levi este gata pentru primirea sportivelor, deși amenjarea ei nu a fost ușoară din cauza temperaturilor pozitive. Accesul publicului la eveniment este limitat. Fiecare persoană care a cumpărat bilet va primi 2 măști certificate și va fi obligată să respecte toate măsurile de siguranță.

Scris de: Bianca Șomlea

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine