Geaca de schi și snowboard Benger. Calitate la preț accesibil

Dacă ești în căutarea unei geci de schi care să îți ofere o calitate bună și un preț accesibil, avem noi o propunere. Geaca de ski și snowboard Benger modelul San Remo are toate caracteristicile pentru a fi preferată de schiori. 

Cu o impermeabilitate ridicată – 20.000mm coloana de apă, suntem siguri de o protecție corespunzătoare împotriva umidității. Respirabilitatea este și ea foarte ridicată – tot 20.000 g/m2/24h. Asta înseamnă că membrana elimină foarte bine transpirația în exterior. Tot această membrană ne oferă și o bună protecție împotriva vântului. Materialul din care este concepută căptușeală este 3M Thinsulate, un material care ne oferă o alternativă sintetică pufului natural. Spre deosebire de puf 3M Thinsulate funcționează foarte bine și la umiditate și o problema importantă – se întreține mult mai ușor. Confortul termic este foarte asemănător cu cel oferit de puf.

Gluga este suficient de mare, se închide bine în jurul capului și a feței. Gluga la acest model este ajustabilă și detașabilă.

Avem un număr corespunzător de buzunare: un buzunar pentru skipass și un buzunar cu închidere în interior, buzunar care să ne protejeze elementele electronice mai sensibile la frig. Toate buzunarele sunt protejate cu fermoare care la rândul lor sunt izolate împotriva umidității și a zăpezii. În partea inferioară a gecii avem un brâu parazăpadă ușor de închis și care nu ne deranjează deloc în mișcări. 

Geaca de ski Benger modelul San Remo are manșetele ajustabile, membrană exterioară are un grad ridicat de confort, are o capacitate de întindere în 4 direcții. Impermeabilitatea și respirabilitatea sunt obținute fără ajutorul chimicalelor. Nu uitați! Pentru întreținere respectați instrucțiunile de pe etichetă! Dacă toate acestea v-au făcut deja cu ochiul, găsiți geaca exclusiv în magazinele Hervis Sports și în shop-ul online, aici.

Scris de: Vasile Cipcigan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine