Pantalonii Rysy – Northfinder

Iarna, pentru mulți dintre noi, înseamnă zăpadă, sporturi hibernale – schi, schi de tură, schi alpinism, ture montane. Iarna, pentru mulți dintre noi,  înseamnă libertate de mișcare în natură, plăcere și adrenalină.

Pentru a simți adrenalină și plăcere, pentru a ne simți confortabil în zăpadă, temperaturi scăzute și  umiditate avem nevoie de echipament bun, creat din materiale premium.

Un concept nou –   pantalonii Rysy de la Northfinder. Pantaloni dedicați schiului de tura și drumețiilor de iarnă. Doar ce îi iei pe tine și iți vine să îți încalți clăparii și să pleci pe munte…

Schiul de tură implică efort în mișcare pe urcări, plăcere mare în coborâri dinamice, mișcări ample, contactul permanent cu zăpada.  Pantalonii Rysy sunt un concept hibrid, cei de la Northfinder au dorit să ne aducă un produs care să ne mulțumească complet, Să fie respirabili, să ne permită mișcări complexe, să aibă un grad ridicat de izolație, să aibă accesoriile necesare pantalonilor dedicați schiului și, de ce nu, să stea bine și să arate bine.

Pe  partea de respirabilitate – eu sunt foarte mulțumit, avem un concept cu un strat în spate foarte respirabil – fleece-ul Blizzard Termal Comfort, avem cele două fante de ventilație cu fermoar și aerisire sub genunchi.

Izolația termică, împotriva vântului și umezelii – avem un concept de zona frontală realizată dintr-o membrană cu două straturi, Blizzard Termal Comfort – diferită de zona din spate. Au un strat exterior care rezistă bine de tot la umiditate și, în ceea ce privește curenții de aer, eu pe coborâri sau în vânt m-am simțit chiar ok.

Elasticitatatea – foarte elastici, nu m-am simțit deloc încurcat sau limitat în mișcări. Urcările au mers bine, am putut face mișcări ample, la întoarceri, la tranziții, pe coborâri mi-au permis să fiu dinamic în mișcări – zece e nota pentru elasticitate.

Ca accesorii, în partea de jos a pantalonilor, avem fusta de zăpadă pentru încălțăminte, intră bine peste clăpari (foarte elastică, mi-a acoperit clăparii de tură chiar cu clapele deschise), o putem manipula ușor și protejează super ok.Această fustă este tare înaltă, acest lucru făcând să nu simți restricții în mișcări când ai clăparii deschiși. Și, dacă urcăm la talie, se ajustează ușor și are găici pentru curea, mie îmi place să port curea așa că vine chiar bine. Tot la accesorii putem vorbi și de fantele din zona coapselor, fante care se deschid cu fermoare, sunt protejate cu plasa textilă și ne ajută să ne controlăm temperatura corporală și să eliminăm transpirația excesivă. În zona frontală avem două buzunare mari ( eu am ținut într-unul  telefonul și nu am avut probleme în manipulare. Toate fermoarele sunt YKK. Și,un lucru fain, cei de la Northfinder au și bretele pe care, dacă dorești, le poți atașa la pantaloni.

Avem materiale premium, un design tare fain, libertate în mișcare, un concept hibrid dedicat iubitorilor de mișcare pe timp de iarnă. Eu m-am dat cu ei și cu siguranță vor rămâne preferații mei pentru turele montane. Pantalonii Rysy sunt făcuți pentru noi, cei cu gândul la zăpadă și creste însorite.

Scris de: Vasile Cipcigan, salvator montan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine