Winter Tour la Muntele Mic

Muntele Mic ne ia tot timpul prin surprindere. În primul rând cu peisajele de vis. Răsăritul, dar mai ales apusul privite de pe pârtia Borlova, au ceva aparte. Mai apoi, este vremea. Cu cei de la Winter Tour am prins de toate: viscol crunt, ninsori puternice, powder de peste 1 metru, ger și, în zilele fericite, un soare puternic care te face să uiți că, în urmă cu o oră, abia îți mai simțeai mâinile bine dotate cu două seturi de mănuși.

Anul acesta nu a făcut excepție. Am ajuns la Muntele Mic în primul weekend din martie, când vremea deja se încălzise. Oficial. Ziua de sâmbătă a venit însă cu vânt puternic  și temperaturi negative, așa că ne-am încălzit cu atmosfera și zâmbetele oamenilor fericiți că au mai prins încă un weekend la schi. Iar concursurile Winter Tour sigur îți cresc pulsul și te fac să uiți de frig. Mai ales că bulgăreala și sprint-ul la deal vin cu premii care fac cu ochiul oricui: vouchere de combustibil și vouchere de cumpărături la Hervis.

De la Muntele Mic nu a lipsit concursul de ollie jumps. Prietenii noștri plăcari din zonă abia au așteptat să revenim pentru a se întrece în sărituri. Instructorii de la școala de schi Borlova au fost de-a dreptul minunați. Toți și-au eliberat ziua de sâmbătă pentru a putea primi cât mai mulți cursanți la Prima Lecție de Schi, oferită gratuit în cadrul Winter Tour celor care vor să învețe să schieze.

Dacă sâmbătă a fost înnorat și frig, duminică ne-am bucurat de soare și multă voie bună. Iar weekendul s-a încheiat perfect pentru unul dintre schiorii care au participat la tombola Winter Tour și care a câștigat voucherele de combustibil în valoare de 1.000 de lei!

Muntele Mic a devenit locația tradițională pentru The Big Finale, însă anul acesta îmbrățișările de la revedere s-au dat la Buscat, un weekend bonus cu Winter Tour, după ce calendarul inițial a fost afectat de vreme. Vă spunem cum s-a încheiat acest sezon al caravanei Winter Tour în următorul articol.

Scris de: Bianca Șomlea

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine