Avancronica de Marți

E marți, e aproape primăvară, asta înseamnă că a mai rămas zăpadă… Glumesc, zăpadă este din belșug la munte. Pârtiile funcționează, pe creste se stabilizează, așa că, vom mai prinde încă câteva weekenduri la schi. Evenimente puține în această săptămâna. Probabil un concurs de farse pe 1 aprilie, dar să vedem ce am găsit:

Cu sloganul “Familia e nucleul de bază a societății” avem un eveniment la Mărișel, eveniment marca Spando. Deci, Spando ne invită pe 03 aprilie la Spando Family Ski&Snowboard Cup. Competiția se desfășoară pe domeniul schiabil Ski&Bike Resort Marisel. Pentru a participa la concurs fiecare familie trebuie să fie reprezentată de doi membri – un adult și un copil. Mai multe informații găsiți aici. Și nu uitați FUN este cuvântul de ordine!!!

Ei și dacă vrei să faci mișcare în alergare pe 10 aprilie începe Wizz Air Cluj Napoca Virtual Marathon. Fiind o varianta virtuală a îndrăgitului e eveniment, competiția va ține până în data de 18 aprilie. Așa că avem 9 zile în care putem concura la una din distanțele propuse de organizatori: 5 km, 10km, 21,1km sau 42,2km. Organizatorii – Runners Club ne așteaptă să înscriem la ediția virtuală și să ne pregătim pentru a zecea ediție a Maratonului WizzAir Cluj Napoca, ediție ce va avea loc în noiembrie. Mai multe informații și înscrieri aici. Și până vom avea dată oficială va urez câți mai mulți kilometri și cât mai multe ore în natură!

Mâine seară, de la 20.00, va aștept la SKI Live – probabil cea mai live emisiune despre schi, outdoor și nu numai… Mâine îl am invitat pe Dan Burlac omul din spatele Alpin Film Festival și Gala Muntelui. Vom discuta despre Gala de sâmbăta trecută, despre premianți, despre Alpin Film Festival, vom vedea imagini din timpul Galei și nu în ultimul rând vom viziona, în premieră, filmulețele trimise de sportivii care nu au putut ajunge la gala.

Află despre evenimente săptămânii trecute din Cronica de Luni, aici.

Scris de: Vasile Cipcigan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *