Concurs de alergare și de dat cu bicicleta pe zăpadă la Transalpina

Sporturile de primăvară se împletesc cu cele de iarnă pe Domeniul Schiabil Transalpina, unde va avea loc în weekend a cincea ediție a Winter Bike & Run.

Doritorii se pot înscrie la concurs cu biciclete electrice, cu biciclete normale sau la alergare. Toate probele se vor desfășura pe un traseu de 6,5 kilometri, care include și urcare și coborâre.

„Cam 6,5 kilometri dus-întors și o diferență de nivel de 300 și ceva de metri. E destul de solicitant pentru că nu știi niciodată cum e zăpada, poate să fie înghețată și să fie ușor, poate să fie ca nisipul și să fie greu, poate să fie senin, pot să fie nori”, a declarat, pentru Ski&Outdoor Magazine, Marius Angelescu, unul dintre organizatori.

Conform acestuia, ediția din acest an a concursului, a cincea, este prima în care se organizează și concursul de alergare.

Organizatorii se așteaptă ca la concursul de sâmbătă, 2 aprilie, să participe în jur de 60 de persoane.

Vor fi acordate premii la toate categoriile, feminin și masculine. Premiile constau în bani și produse oferite de sponsori, dar și medalii.

Accesul spre zona de start se face doar cu gondola, cu care participanții vor trebui să transporte și bicicletele.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Ciclism Vâlcea și Domeniul Schiabil Transalpina.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Ciclism Valcea

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine