”Vânt din pupă!” – Winter Tour la Rarău

Ne-am simțit ca pe o corabie, sezonul acesta, la Rarău. Cu frig și un vânt puternic, de peste 60 km/h, am renunțat la corturi și am dat drumul la distracție sub cerul liber. Au rămas doar cu steagurile care au fluturat vitejește pe pârtie și care au părut că ne poartă pe valuri. Vremea aprigă vine însă de cele mai multe ori cu distracție pe măsură și un haz de necaz ce naște cele mai bune glume.

E știut deja că Winter Tour înseamnă și multe râsete, iar la Rarău putem spune că ne-am luat porția. Pentru cine nu a știut că suntem acolo, am dat telefoane suplimentare. De pe orice dispozitiv găsit (inside joke, a se vedea pozele de mai jos).

Nu ne putem lăuda că am fost foarte mulți la Rarău, nici că ne-am întins până târziu în noapte cu distracția. Dar putem spune că am avut parte de una dintre cele mai reușite distracții de zi. Am revenit la Rarău pentru al treilea an consecutiv. La fel ca la Borșa, în 2020, am inaugurat pârtia. Am fost primii cu evenimente în zonă, ne-a  plăcut și am revenit. Asta, și datorită oamenilor minunați de la pârtie, care ne fac să ne simțim la Rarău, ca acasă.

Iar dacă vreți să vizitați zona, care este superbă și iarna, și vara, ținem să vă spunem că anul acesta am descoperit o nouă pensiune care ne-a încântat. Este aproape de pârtie, condițiile sunt de top, iar gazdele, minunate. Numele zicem că este potrivit: Comoara Rarăului.

Vezi cum a fost cel de-al șaselea weekend cu Winter Tour din acest sezon, la BorșaAICI.

Scris de: Bianca Șomlea

Foto: David Vizi

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine