Back to Basics! Winter Tour la Cavnic

Cavnicul este locul în care ne-am reamintit, din nou, de lucrurile simple, dar atât de prețioase ale vieții și cât de norocoși suntem să avem parte de ele: ieșirile în natură, muntele, zăpada, sentimentul de libertate, prietenii, zâmbetele oamenilor din jur. Back to Basics!

Lângă noi, la graniță, a venit războiul și ne-am întrebat dacă să stăm în case sau să ne continuăm periplul în munți. Ne-am dat seama că pentru noi, Winter Tour, este întruchiparea libertății și a liniștii de care ar trebui să ne bucurăm cu toții. Așa că, tocmai în semn de solidaritate, am decis să ne continuăm călătoria. Prietenii noștri la Bar Box au avut minunata ideea de a strânge donații pentru oamenii afectați din Ucraina, așa că #TipsForUkraine a devenit acțiune parte din Winter Tour.

La SuperSki Cavnic am petrecut ultimul weekend din luna februarie. Și, chiar dacă ne apropiam încet de primăvară, am avut parte de ninsori ca în povești. Vreme rece, dar atmosferă caldă. Mulți tineri și multe familii cu copii (mulți ai noștri). O astfel de ieșire nu are cum să nu te ungă la suflet. După toată distracția de la jocurile cu premii, când la tombolă, Zoe (4 ani), a cerut microfonul și a spus tare și răspicat: ”Derdeluș!”, ne-am dat seama că ne-am făcut bine treaba și că tânăra generație a înțeles care e esența iernii.

Vezi cum a fost cel de-al șaptelea weekend cu Winter Tour din acest sezon, la RarăuAICI.

Scris de: Bianca Șomlea

Foto: 

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine