Prezentare de produs: Jacheta de schi și drumeție 2131 de la Strindberg

În cele ce urmează vă vom prezenta una dintre jachetele de schi și drumeție premium ale producătorului local Strindberg – modelul 2131 3D.

Jacheta se bazează pe conceptul modern al echipării pe straturi, fiind gândită să protejeze împotriva precipitațiilor și vântului, cu minim de greutate și maxim de confort. Astfel, este potrivită atât pentru schi alpin, cât și pentru schi de tură sau drumeție.

Jacheta este realizată folosind materialul tehnic japonez Dermizax. Acest material cu impermeabilitate de 20.000 mm și respirabilitate de 20.000 g/mp se află în topul țesăturilor tehnice pe plan mondial, fiind folosit de producători premium din întreaga lume.

Față de țesăturile tehnice clasice, are avantajul elasticității pe două direcții, ceea ce în combinație cu articulațiile preformate are ca rezultat o jachetă extrem de confortabilă. Un alt avantaj al acestui material este silențiozitatea – „fâșul” nu mai face „fâș”. De asemenea, este durabil și își menține caracteristicile de impermeabilitate chiar și după mai multe spălări.

Designul Strindberg este completat de gluga cu cozoroc care se potrivește peste casca de schi, de cele două aerisiri laterale cu fermoare impermeabile pentru zilele calde sau urcările lungi, de apărătoarea de zăpadă, de reglajele pentru talie și mâneci și de buzunarul lateral pentru skipass.

Jacheta este disponibilă în trei culori – roșu, albastru sau negru – și poate fi cumpărată de pe site-ul producătorului sau din magazinele care distribuie produse Strindberg.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine