Ski & snowboard – first layer

Toată lumea se bucură de zăpadă! Dar înainte de a merge pe pârtie, este important să ne echipăm corespunzător, iar baza o reprezintă  first layerul.

Așadar, ca să puteți sta la schi în confortul corespunzător, vă recomandăm să folosiţi regula celor 3 straturi: first layer, mid layer şi un strat superior. First layer este primul strat, care vine pe piele. El trebuie să păstreze căldura emanată de corpul nostru, dar în acelaşi timp să respire foarte bine. 

First layer poate fi dintr-un singur element (salopetă sau combinezon) ori din mai multe elemente (pantaloni mulaţi şi bluză mulată). E bine să nu le luaţi largi, ele trebuie să stea cât mai lipite pe corp.

Materialul din care se fabrică este foarte important: în acest sens, în ultimii ani a revenit la modă lâna merinos, pe care o recomandăm şi noi. Lâna păstrează foarte bine căldura, dar în acelaşi timp respiră foarte bine.De asemenea echipamentele din lână se pot folosi mai multe zile fără ca mirosul să deranjeze pe cineva.

Călduros, uşor şi foarte plăcut la purtare. Acestea sunt caracteristicile care trebuie să definească un first layer potrivit.

Găsești varianta video a materialului, alături de alte zeci de video-uri despre echipament și experiențe outdoor pe contul de You Tube Ski&Outdoor Magazine.

*powered by Hervis

Scris de: Vasile Cipcigan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine