Pantalonii de schi și drumeție Strindberg 2140 „full options”

În cele ce urmează vom prezenta unul dintre produsele premium de la producătorul local Strindberg – pantalonii de schi și drumeție 2140.

În condițiile în care un echipament bun poate face diferența între o zi reușită și una ratată în munți, ne face plăcere să vedem că un producător român reușește să ofere echipamente care să rivalizeze cu mărcile premium consacrate, atât sub aspectul materialelor folosite, cât și sub aspectul conceptului și designului.

Materialul folosit este Dermizax EV – un material tehnic cunoscut pentru impermeabilitatea și respirabilitatea de top – 20.000 mm H2O și 20.000 g/mp. Acest material se remarcă și prin elasticitatea sa, ceea ce se traduce într-un confort sporit; confortul se extinde și la nivel auditiv, această țesătură fiind mult mai fină și mai silențioasă decât materialele clasice de la alți producători.

Dincolo de materiale, confortul stă în design, iar aici Strindberg a implementat cele mai recente concepte. Se remarcă aerisirile laterale pe întreaga lungime a piciorului și cele patru buzunare,  dintre care două sunt amplasate pe partea frontală a coapsei, toate fiind închise cu fermoare impermeabile. Talia este ajustabilă și înălțată în spate, iar bretelele reglabile și elastice sunt detașabile. În partea inferioară pantalonii au parazăpezi integrate și întărituri din material Cordura.

Interiorul cu protecție termică Microvalterm de 80g/mp este detașabil, sporind versatilitatea acestui echipament premium extrem de versatil, recomandat atât schiorilor de pârtie și de tură, cât și drumeților. Pantalonii sunt disponibili în culorile negru și albastru și pot fi găsiți în magazinul online al producătorului, precum și în magazinele care distribuie produse Strindberg.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine