Pantaloni JAVORINKA – Northfinder

Pantaloni de dama de iarnă, special concepuți pentru schi de tură, dar și pentru alte sporturi ale sezonului rece.

Design-ul este tehnic și hibrid, conceput să respire pe urcare și să protejeze pe coborâre. Punctele forte ale pantalonilor Javorinka sunt:

-În zonele expuse din față și pe șezut au izolație termică premium cu Primaloft Eco Black (probabil cea mai bună termoizolație sintetică de pe piață), combinată cu o membrană exterioară în două straturi ce oferă protecție la vânt și apă/ninsoare

-Respirabilitate și confort în mișcare în partea din spate a picioarelor cu Blizzard Thermal Comfort – material super stretchy.

-Toate fermoarele sunt YKK –  calitate și durabilitate; ca toate materialele folosite, sunt premium

-Croi specific formelor feminine, ergonomic

-Ajustarea rapidă a taliei cu velcro – nu mai e nevoie de curea

-Aerisiri laterale cu fermoar și plasă suficient de mari pentru o ventilație bună și bine poziționate pentru a fi deschise și închise cu ușurință

-Partea de jos a pantalonilor se potrivește peste clăpari dar are și opțiunea de a se îngusta, cu fermoar, pentru a se potrivi peste bocanci – un plus de versatilitate

-Buzunare frontale cu fermoar, suficient de adânci pentru a ține telefonul.

Am a vut ocazia să testez pantalonii Javorinka în acest sezon de iarnă, atât la schi de tură cât și la ture alpine sau la cățărat de gheață. Ceea ce a ieșit în evidență cel mai tare a fost cât de confortabili sunt. Ușurința în mișcare este un mare plus și respirabilitatea la efort de asemenea. Izolația termică Primaloft este într-adevăr superioară, nu a fost nevoie să port pantaloni de corp, și, fiind sintetică nu îi sunt afectate proprietățile dacă se udă în condițiile umede de iarnă. De asemenea se usucă repede fară să necesite sursă de căldură.

Sunt meniți să fie purtați împreună cu jacketa Krizna, cu care au aceeași temă de culori, arată foarte bine împreună, și au același concept de design.

Mai multe detalii, aici.

Scris de> Simona Laiu, salvator montan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine