OUTDOOR live – emisiune pentru iubitorii de natură

Outdoor Magazine va fi live! O serie de emisiuni dedicate celor care iubesc natura și sportul în aer liber va începe miercuri, de la ora 20.00. Vasile Cipcigan, alpinist și salvator montan, va fi gazda transmisiunilor din fiecare săptămână.

OUTDOOR live va fi emisiunea care va prezenta poveștile celor mai interesanți oameni din domeniul sporturilor outdoor, de la alpinism, la canyoning, rafting, mountain bike, zbor cu parapanta sau explorarea peșterilor. Primul este Teodor Tulpan, unul dintre cei mai mari alpiniști ai României și, în același timp, primul român care a atins Vârful Everest într-o expediție integral românească. 

Pe lângă poveștile de viață, invitații vor oferi sfaturi și recomandări despre cum să mergem în siguranță pe munte sau cum să practicăm un anumit sport de outdoor. Emisiunea este un proiect Ski&Outdoor Magazine și va fi transmisă în direct, pe Facebook, You Tube și pe site-ul ski-outdoor.ro.

Scris de: Bianca Șomlea

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine