Premieră mondială online – “Piano to Zanskar”

Vancouver International Mountain Film Festival (VIMFF) a anunțat premiera mondială online a celebrului filmul Paino to Zanskar. Pelicula multi-premiată ce prezintă povestea emoționantă a unui pianist care urcă cu pianul lui pe Himalaya, va putea fi urmărit pe internet în 24-26 iulie.

Biletul costă 13 dolari, iar taxa este percepută pentru a susține celebrul festival și pe cei implicați în realizarea acestui film. Pentru cei care se confruntă cu dificultăți financiare din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus, organizatorii evenimentului online au creat un cod de discount de 4 dolari, “COVID”.

Filmul va putea fi urmărit pe streaming online (fără a putea fi descărcat) și este subtitrat și în limba română. Toți cei  care vor cumpăra bilet vor primi un link de logare și acces.

Regizat de Michal Sulima, filmul urmărește aventura lui Desmond O’Keeffe, un pianist care, confruntat cu perioada de pensionare, la 65 de ani, se decide să pornească în aventura vieții lui. El transportă un pian vechi de 100 de ani, greu de 80 kg, din Londra, până în inima munțiilor himalayeni. Traversarea versanților de o frumusețe impresionantă se transformă într-o expediție unică în lume și un gest suprem ce exprimă puterea universală muzicii.

Biletul poate fi cumpărat de aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Sursa foto: FB/Piano to Zanskar