S-au deschis înscrierile la competiția de fotografie montană TMF 2021

Competiția de Fotografie Montană Transylvania Mountain Festival 2021 s-a deschis oficial. Anul acesta, echipa TMF ne va purta deasupra culmilor cu o temă provocatoare și inedită: Deasupra vârfurilor. Cei pasionați să surprindă cu aparatul foto sporturi sau peisaje montane se pot înscrie cu maxim trei fotografii/categorie.

CATEGORIILE COMPETIȚIEI DE FOTOGRAFIE MONTANĂ TMF 2021:

  1. Fotografie de sport montan– cățărare la stâncă, schi alpinism, free ride, MTB – ciclism montan, snowboard, alergare montană, speologie, canyoning, parapantă, caiac, cățărare pe gheață, salt liber, highline, surf pe râuri montane, golf la munte sau alte sporturi montane – toate sunt binevenite în competiție.
  2. Fotografie de peisaj montan– imagini de la orice altitudine, din orice anotimp și din medii cât mai diverse: peșteri, păduri, stânci, ghețari, lacuri montane, râuri montane, zone îndepărtate sau izolate și parcuri naționale.

REGULI DE ÎNSCRIERE ÎN COMPETIȚIE:

Regulile de concurs pot fi consultate aici: Competiția și premiul pentru Fotografie Montană TMF 2021.

Competiția este una internațională, iar fotografiile trebuie încadrate într-o singură categorie, cu respectarea termenelor de înscriere în competiție:

  • Termen depunere fotografii: 20.08.2021
  • Termen notificare rezultat: 24.08.2021

CERINȚE TEHNICE:

  • Imaginile înscrise în concurs să acopere unul sau mai multe din următoarele medii montane:  subteran,  terestru, acvatic și aerian;
  • Formatul fotografiilor expuse va fi: 30 x 45 cm, 300 dpi (min 2500 px / înălțime);
  • Se admite înscrierea a: 3 fotografii / categorie (adică: 6 fotografii per participant);
  • Fiecare fotografie se va nota de la 1 la n, se va menționa categoria, apoi numele autorului, anul în care a fost realizată fotografia, titlul lucrării și locul exact;
  • Imaginile se depun fără watermark.

Fotografiile alese pentru selecția oficială vor fi prezentate în cadrul unei expoziții live în octombrie-noiembrie 2021 (dacă  acest lucru va fi posibil în contextul epidemiei COVID19*) și vor fi promovate pe toate canalele media ale festivalului. Dacă toate condițiile vor fi propice în toamna 2021, câștigătorul va fi prezent pe scena festivalului la Gala Premiilor TMF – Transylvania Mountain Festival (*), în data de 12 noiembrie 2021.

Specificațiile complete și detaliile pot fi consultate pe pagina Premiului și competiției de fotografie montană TMF 2021. Depunerea lucrărilor se face prin upload direct conform indicațiilor descrise aici.

Premiul și competiția de fotografie montană TMF este un proiect special al TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL conceput ca un spațiu dedicat artei fotografice în mediul montan, ce promovează explorarea montană și comunică publicului povestea locurilor care ne impresionează și inspiră, totodată.

Află mai multe despre expoziția TMF 2020, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *