Crosul Hoia Fortech. Reîncep competițiile cu toți alergătorii la linia de start

Primul eveniment fizic de alergare organizat de Runners Club, de la începutul pandemiei, are loc în 27 iunie 2021. Este vorba de Crosul Hoia Fortech, un eveniment ajuns la cea de-a 8-a ediție. 

Reluarea evenimentelor fizice a fost extrem de așteptată, atât de către organizatori, cât și de participanți. Și totul este cu atât mai special, cu cât acest prim eveniment fizic de după pandemie este și evenimentul cu public cu numărul 100 organizat de Runners Club. 

Evenimentul fizic are număr limitat de locuri. Evident, toate măsurile de siguranță sanitară vor fi respectate. În 27 iunie, startul va fi dat din Parcul Etnografic Romulus Vuia, iar traseele pentru cele 3 probe (7 km, 10 km și 15 km) se vor întinde în Pădurea Hoia. În paralel, va avea loc evenimentul virtual / individual. Fiecare participant care optează pentru această variantă își poate alege propriul traseu pe care să-și ducă la bun sfârșit cursa, oricând dorește în intervalul 26 – 27 iunie. 

Și de data aceasta, participanții sunt atrași cu un kit de participare foarte util, format din bidon de hidratare, suport de număr de concurs (care poate fi folosit și pe post de borsetă), diplomă de finisher și medalie. Mai mult, toți partipanții la ediția virtuală, dar și cei care participă la ediția fizică și folosesc în timpul alergării aplicația Runners Club, intră în tombola finală, care le poate aduce un espressor, un mixer vertical, o pereche de încălțări de alergare, șosete de compresie, o geantă marinărească sau un smartwatch. Mai mult, cei care se clasează pe primele locuri atât la masculin, cât și la feminin, la probele fizice, vor primi vouchere valorice pentru cumpărături de la parteneri. 

Dacă ți-e dor să faci parte din sufletul evenimentelor fizice, organizatorii au nevoie de voluntari. Dacă ești interesat, completează FORMULARUL, până în 20 iunie. Iar înscrierile se mai pot face până luni, 21 iunie, inclusiv, AICI

Scris de: Bianca Șomlea