Cel mai mare hotel Hampton by Hilton din lume, cu 515 camere, deschis în Ras al Khaimah. Tema interiorului: o zi la plajă

Una dintre destinațiile cu cea mai spectaculoasă creștere a turismului din lume, Ras Al Khaimah, abundă în superlative. Aici a fost deschis cel mai mare hotel Hampton by Hilton din lume, cu 515 camere, al cărui interior este inspirat din tema „o zi la plajă”.

Hampton by Hilton Marjan Island este situat într-un cadru de poveste, pe o plajă lungă de 750 de metri, și oferă o vedere incredibilă la mare și la insula Marjan. Este cel mai mare hotel Hampton by Hilton din lume, având 515 camere pentru oaspeți, dintre care jumătate sunt interconectate.

Interiorul hotelului este inspirat de o „zi la plajă” și aduce în prim plan o atmosferă relaxată, cu elemente de decor distinctive reprezentate de vâsle colorate, agățate în camera, și plăci de surf care împodobesc restaurantele și zonele publice.

Unitatea de cazare are o varietate de facilități de agrement, inclusiv o piscină tip infinity și o sală de fitness de ultimă generație. Hotelul invită familiile să se bucure de o escapadă în Ras Al Khaimah, oferind servicii pentru copiii de toate vârstele și având un club de divertisment dedicat lor, cu o zonă distinctă pentru adolescenți.

Fiecare oaspete poate începe ziua cu un mic dejun gratuit, specific hotelului, la restaurantul Flavors. Alte opțiuni de luat masa includ Surfs Up, un food truck colorant, amplasat pe plajă, barul H2O de la piscină și cafeneaua The View, din holul hotelului. Hampton by Hilton este conectat cu două restaurante populare à la carte – CLAW BBQ și Karma Kafé. Există, de asemenea, un centru de wellness cu șapte săli de tratament și saune separate pentru bărbați și femei, disponibile pentru oricine dorește să se relaxeze sau să se revigoreze.

Hampton by Hilton Marjan Island este situat la 77 de kilometri de Aeroportul Internațional Dubai și se află în imediata apropiere a centrului orașului Ras Al Khaimah, Al Hamra Mall și Al Hamra Golf Club. Pentru cei care caută aventuri, Jebel Jais, cel mai înalt vârf din Emiratele Arabe Unite, este situat la doar 86 de kilometri de proprietate.

Experiențe de neuitat

De altfel, Ras Al Khaimah este singurul emirat cu munți spectaculoși, unde oricine poate încerca o activitate desprinsă la propriu din Cartea Recordurilor: Jebel Jais Flight, ce deține titlul de cea mai lungă tiroliană din lume.

Cu o lungime incredibilă de 2,83 km, tiroliana se întinde peste văile muntelui Jebel Jais, la o înălțime de peste 1.680 de metri deasupra nivelului mării și este cu adevărat o experiență de pus pe lista de lucruri de încercat măcar o dată în viață.

Ras Al Khaimah este incredibil de divers și oferă o multitudine de experiențe pentru oameni de toate vârstele și cu interese variate. Există cu adevărat ceva pentru toată lumea – munte, deșert și plajă – indiferent dacă vă interesează activitățile în aer liber, experiențele pline de adrenalină, cultura și istoria sau căutați un paradis luxos în care să vă relaxați.

Activitățile în mijlocul naturii sunt elementul central al turismului în Ras Al Khaimah. Emiratul are plaje curate, mangrove luxuriante și vaste dune deșertice, pe lângă maiestuoșii munți Hajar și cel mai înalt vârf al Emiratelor Arabe Unite – Jebel Jais.

Ras Al Khaimah este, de asemenea, recunoscut ca un loc de top pentru animale sălbatice, inclusiv păsări migratoare, gazele, orixi, pisici sălbatice, pisici de nisip și vulpi, în timp ce zona de coastă și mangrovele sunt populate de broaște țestoase, flamingo, cormorani și multe altele viețuitoare.

De asemenea, oaspeții pot afla istoria Emiratului prin observarea tradițiilor, alături de triburile de beduini din munți sau vizitând situri arheologice precum Jazirah Al Hamra, fortul Dhaya, Shimaal și Julfar, toate acestea fiind recunoscute de UNESCO.

Atracțiile culturale, cum ar fi ferma de perle Suwaidi, oferă oaspeților șansa de a pătrunde în istoria perlelor din Emirate cu ajutorul tururilor de mangrove și a informații despre diversele tipuri de perle de cultură.

Emiratul este ideal pentru iubitorii de activități în aer liber, oferind mai multe experiențe cum ar fi: alpinism ghidat, ciclism montan și drumeții în munți, plimbări cu caiacul prin mangrove sau experiențe off-road.

Cei care doresc să-și pună la încercare abilitățile de supraviețuire se pot îndrepta către prima tabără de supraviețuire Bear Grylls din regiune, ce oferă și prima cazare din lume sub acest nume, unde pot urma cursuri captivante de supraviețuire.

Scris de: Călin Pop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *