Scene din filmul „The Legend of Ochi”, filmate la Bâlea Lac

Scene din filmul „The Legend of Ochi” au fost filmate în weekend la Bâlea Lac, în Munții Făgăraș. Filmul spune povestea unei fete care fuge de acasă și învață să comunice cu o specie de animale, cunoscută sub numele de Ochi.

Filmările au avut loc în weekend în Munții Făgăraș, la Bâlea Lac.

„Suntem încântați și onorați că frumusețea Munților Făgăraș, în special frumusețea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranță, vor dori să vină la fața locului”, au anunțat pe Facebook reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

„Echipa mixtă româno-americană, la turnarea unor scene din filmul <Legenda lui Ochi>, cu Williem Defoe și alți actori americani. Scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone”, a scris pe Facebook Marius Constantin Olaru, managerul Bâlea Turism.

În zona Bâlea Lac, aflată la peste 2.000 de metri altitudine, s-au filmat în ultimii ani mai multe scene de film și reclame.

William Dafoe a fost nominalizat la două premii Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în peliculele Plutonul și Umbra Vampirului.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Consiliul Județean Sibiu/Marius-Constantin Olariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *