Personalizează-ți și protejează-ți bicicleta electrică cu eBike Flow, eBike Alarm și eBike Lock!

Cea mai „vizibilă” caracteristică a noului Bosch Smart System este bateria de 750Wh. Dar ceea ce se poate face cu aplicația eBike Flow, care te conectează cu bicicleta ta electrică și bicicleta cu lumea digitală, este cel puțin la fel de important.

Aplicația eBike Flow permite oricărui utilizator să-și personalizeze bicicleta după traseu și stilul de pedalat. Vă permite să adaptați eBike-ul exact la dorințele dvs., să îl extindeți și să îl mențineți actualizat prin descărcarea noilor funcții și servicii. Puteți instala foarte ușor actualizările prin Bluetooth.

Aplicația afișează toate datele traseului parcurs ca orice aplicație de fitness, puteți regla modurile de mers Eco, Tour, Sport/eMTB și Turbo, astfel încât să vă ofere exact suportul necesar cu un consum optim de energie. Totul controlat din telefon!

Bosch actualizează permanent aplicația cu noi funcții. De exemplu: eBike Alarm este funcția de alarmă pentru eBike-ul dvs. Se utilizează împreună cu eBike Lock, noul serviciu digital care oferă o protecție suplimentară împotriva furtului. Odată configurată, alarma este activată automat de îndată ce eBike-ul va fi oprit. În caz de tentativă de furt, alarma reacţionează cu semnale acustice şi LED-uri aprinse. Dacă eBike-ul dvs. este mutat semnificativ, veți primi un mesaj pe smartphone-ul contectat la aplicație și funcția de urmărire live va fi pornită prin aplicația eBike Flow.

Pentru a folosi functia eBike Alarm trebuie să aveți instalat pe bicicletă ConnectModule, o componentă care înglobează un sistem GPS cu baterie proprie, Trebuie instalat la un dealer autorizat Bosch si costă aproximativ 100 de euro. În acest preț este inclus un abonament de 12 luni, costurile ulterioare fiind de 40 de euro/an.

Gama WHISTLE B-Rush Carbon cu motoare Bosch Smart System este adresată în primul rând profesioniștilor și sportivilor, dar și amatorilor dornici de aventură și este disponibilă în România prin www.BikeShow.ro.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine