GPS Tracker pentru biciclete electrice. BikeShow.ro îți propune o soluție de încredere!

Oricine are o bicicletă electrică se gândește fără doar și poate cum să o asigure cât mai bine, cum să o protejeze împotriva furtului, cum să doarmă liniștit dacă bicicleta e în gara  sau cum să stea liniștit la un suc pe traseu, când Bicicleta e parcată undeva în apropiere. Sau măcar dacă este furată, cum o poate localiza și recupera. Soluțiile de imobilizare mecanică, lanțuri, lacăte și altele de genul acesta sunt bune, dar sunt de obicei pentru oameni cinstiți, nu pentru hoții profesioniști. Și pentru o bicicletă asigurată mecanic, dacă totuși este furată, nu există niciun mijloc de urmărire, localizare și recuperare.

Acest subiect ne-a preocupat și pe noi, la BikeShow.ro, mult în ultimii ani. În urmă cu vreo 3 ani am adus din China mai multe mostre de sisteme relativ ieftine de tracking GPS pentru biciclete. Din păcate, niciuna dintre aceste soluții nu ne-a convins să o și recomandăm clienților, fiecare dintre ele având unele probleme, în special de fiabilitate și stabilitate a aplicațiilor.

După mai multe încercări am găsit o soluție de încredere în Austria, la PowUnity. 

Soluția BikeTrax de la PowUnity este compusă, ca mai toate soluțiile de acest gen, dintr-un echipament care se montează pe bicicletă și o aplicație. Iată câteva din „punctele tari” ale soluției:

Trackerul BikeTrax

-BikeTrax este mai inteligent decât o încuietoare mecanică, este instalat în bicicletă și nu este atașat la exterior, deci este invizibil pentru hoți!

-Urmărirea GPS este cu acoperire completă a rețelei, atât la interior, cât și la exterior folosind cea mai mare și mai stabilă rețea mobilă din Europa!

-BikeTrax are o baterie suplimentară pentru un semnal GPS fiabil, chiar dacă bateria bicicletei este scoasă!

-BikeTrax declanșează alarma imediat în caz de furt! Semnalează și transmite mesaj de fiecare dată când bicicleta este mutată fără permisiunea ta!

-Vă puteți monitoriza bicicleta de oriunde cu aplicația PowUnity. Aplicația este gratuită și transmisia de date GPS pentru primul an este inclusă în preț! După primul an costurile sunt de 39,50 EUR în abonament anual sau 3,95 EUR în abonament lunar.

-Bike Pass inclus: Toate informațiile despre e-bike într-o aplicație, astfel încât toată lumea să știe: e-bike-ul tău îți aparține!

Aplicația PowUnity te conectează la Trackerul GPS al bicicletei, dar are și alte funcționalități în afară de localizare:

-Bike Pass: creează un profil individual pentru bicicleta ta electrică, cu informații și fotografii.

-Route Diary: înregistrare automată a tuturor rutelor dvs.

-Date securizate: Datele dvs. personale sunt protejate.

-Locația bicicletei dvs. electrice: coordonatele GPS actuale la fiecare 10 secunde.

-Raportarea furtului: trimiteți poliției datele despre biciclete și furt.

-Flux de știri: fapte interesante despre protecția împotriva furtului bicicletelor electrice.

Pe ce motoare funcționează?

BikeTrax poate fi achiziționat cu mufe de alimentare personalizate pentru mai multe tipuri de motoare (Bosch, Shimano, Yamaha, Broșe) sau în varianta Universal, cu un cablu de conectare la care trebuie adăugați conectorii specifici motorului tău.

Soluție pentru flote de biciclete

Cei de la PowUnity s-au gândit și la o extindere foarte utilă a soluției, pentru flote de biciclete, în special ale centrelor de închirieri. În acest caz, clientul cumpără doar trackerul, fără a plăti de la început subscriptia pentru transmisii de date. Pe măsură ce activează trackerele în platformă, începe să plătească 10 cenți pe zi pe un BikeTrax activ. Avantajele sunt că își gestionează toate trackerele dintr-o singură platformă și că, pe perioade lungi de inactivitate, în extrasezon de exemplu, dacă bicicletele sunt depozitate în siguranță, poate să dezactiveze trackerele și să nu plătească subscriptia.

Prețul recomandat producător este de 199,90 de euro (cu TVA), incluzând subscriptia pentru primul an. Costurile ulterioare primului an sunt de 39,50 EUR în abonament anual sau 3,95 EUR în abonament lunar.

Soluția BikeTrax este completă și de încredere, așa că o recomandăm clienților noștri. Poate fi achiziționată și online de pe site-ul nostru: https://bikeshow.ro/monitorizare-gps.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine