TEST pantofi de alergare UNDER ARMOUR HOVR INFINITE 3

Având în vedere că vremea e perfectă pentru alergare pe pistă, pe munte, în oraş, am decis să testăm pantofii de alergare Under Armour HOVR Infinity 3. Am alergat cu ei în jur de 170 km (doar pe pavaj, nu pe teren accidentat), aşa că vă putem povesti cum s-au comportat.

La talpă avem 3 tipuri de cauciuc: în zonele de uzură mai mare producătorul a pus un cauciuc mai rezistent, în zona centrală e un cauciuc mai moale, iar în spate, pe călcâi, e un cauciuc rezistent şi aderent.În zona de cauciuc-spumă inserţia moale se simte, pentru că restituie impulsul de care ai nevoie în momentul în care faci mişcarea de a apăsa pe călcâi în alergare. Sunt nişte pantofi mai grei, dar pe pista de alergare şi pe asfalt nu se resimte neapărat această greutate. Limba e comodă, la fel şi tălpicul din interior. Talpa rezistă foarte bine la fracţionări: în testul nostru, în care am folosit pantofii timp de câteva zile, nu am simţit nicio problemă la articulaţii.

Ce ne-a plăcut?

Faptul că dau înapoi efortul în momentul mişcării de balans vârf-călcâi, ceea ce se simte în momentul articulării cu călcâiul pe sol. Cel mai important la ei este răspunsul pe care îl produci când imprimi forţă călcâiului pe pista de alergare, ceea ce pare tot mai bun de la o zi la alta.

Conectare

Under Armour HOVR Infinity 3 este o încălţăminte inteligentă: odată ce o conectăm la aplicaţia Map my run by Under Armour, avem un trainer la picioarele noastre. Conectarea durează cam 30 de secunde, iar aplicaţia ne va cere să aşezăm încălţămintea cu talpa în sus, în lateral şi apoi în jos pentru calibrare. Înainte să pornim să nu uităm să dăm Start Workout, iar după alergare să salvăm sesiunea de antrenament pentru a ne vedea datele colectate de încălţăminte. Vom vedea în aplicaţie date referitoare la pace, distanţa parcursă, cadenţa cu care am mers şi diferenţa de nivel în urcare.

Găsești varianta video a materialului, alături de alte zeci de video-uri despre echipament și experiențe outdoor pe contul de You Tube Ski&Outdoor Magazine.

*powered by Hervis

Scris de: Vasile Cipcigan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine