Winter Tour & Rarău. Despre zăpadă, peisaje și oameni de vis

Dacă nu ai fost până acum pe pârtia Rarău, ar trebui să o faci, mai ales cu Winter Tour. Noi am fost acolo weekendul trecut și ne-a plăcut. Mult. Peisajele minunate de munte din Bucovina, cei 3 kilometri de pârtie care brăzdează pădurea și atmosfera unică de la lounge-ul Winter Tour care te așteaptă la bază, parcă cu brațele deschise, ne-au oferit un final de săptămână perfect. La toate s-a adăugat ninsoarea abundentă de duminică care ne-a adus aminte de ce înseamnă iarna adevărată.

Și pentru ca a fost așa de bine, weekendul următor Winter Tour revine la Rarău pentru încă o doză de distracție pe măsura muntelui.

Rarău este una dintre noile destinații pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Am așteptat mulți ani să fie deschisă și deși a fost inaugurată în 2019, abia anul trecut a fost primul sezon de schi adevărat pentru pârtia de lângă Câmpulung Moldovenesc. Și pentru că atât de proaspătă, la fel ca zăpada de acolo, momentan sunt puține lucruri pe care le poți faci în pauzele de schi. Așa că, lounge-ul Winter Tour a venit ca o piesă lipsă care a întregit atmosfera. Lounge-ul minunatei găști din Cluj a fost locul perfect de popas. Să mai spunem iarăși de minunatele băuturi calde de la bar și de glumele MC-ului Dragoș Stan pe care am putea să îl ascultăm toată ziua?!

Categoric nu este loc de plictiseală pe pârtiile pe care ajunge caravana cu toate jocurile cu premii la care provoacă Winter Tour: bulgăreală, sprint la deal, ollie jumps. Emoțiile sunt mari și la tombola cu premii pe care toată lumea le vrea: vouchere de combustibil în valoare de 1.000 de lei și vocherul de cumpărături Hervis.

Winter Tour se gândește și la începători. Prima lecție de schi este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac aici.

Alături de Winter Tour, plusăm și noi: săptămâna aceasta punem la bătaie, pe pagina noastră de Facebook 2 ski-pass-uri de o zi. Iar câștigătorii care ajung weekendul acesta la Rarău vor primi și mult doritele buff-uri Winter Tour. Ne vedem acolo!

Află cum s-a distrat gașca Winter Tour la Azuga, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *