Pantalonii KAMENISTA – Northfinder

Pantalonii KAMENISTA sunt ergonomici și robuști, hibrizi, creați pentru femei, pentru sporturi de iarnă precum schi de tură, schi fond sau alte activități hibernale.

Câteva caracteristici cheie:

-Genunchii articulați, croiala ergonomică feminină în jurul coapselor și șezutului fac din KAMENISTA o pereche de pantaloni foarte confortabili în timpul mișcărilor la schi sau la alte sporturi.

-Confortul este sporit printr-o mare libertate de mișcare dată de Polartec® Power Stretch Pro®, un material premium, care este materialul predominant.

-Zonele expuse din față (coapse și genunchi) și de pe șezut sunt acoperite adițional cu o membrană în două straturi  impermeabilă și rezistentă la vânt, dar cu suficientă respirabilitate pentru practicarea sportului (10.000 mm H2O / 10.000 g/m²/24 h)

-Toate fermoarele sunt YKK – o altă marcă a calității premium.

Toate acestea îl fac un produs robust și rezistent pentru zilele friguroase de iarnă, dar fară să compromită confortul și libertatea de mișcare.

În plus, KAMENISTA au toate elementele pe care le aștepți de la o pereche de pantaloni dedicați schiului și sporturilor de iarnă:

-Întărituri în partea de jos, pe interiorul gleznei, pentru lucrul cu colțarii sau clăparii

-Fermoare ajustabile în partea de jos, pe exterior, pentru a fi compatibili atât cu clăpari cât și cu bocanci

-Aerisiri cu fermoar și plasă pe lateral, suficient de mari și ușor de închis și deschis

-Buzunare adânci și încăpătoare

-Opțiunea de a atașa bretele

-Elemente reflectorizante pe laterale.

Au făcut față foarte bine în zilele friguroase de iarnă la schi de tură, cu vânt și cu ninsoare, fiind într-adevăr confortabili în mișcare și oferind suficientă protecție pe coborâri. Datorită protecției sporite la vânt și umezeală pe zonele expuse, au fost potriviți și în turele mele de alpinism de iarnă, unde condițiile meteo se schimbă deseori brusc.

Pentru zile lungi, pentru condiții de iarnă și pentru ture la munte reușite, pantalonii KAMENISTA sunt echipamentul performant potrivit.

Scris de: Simona Laiu, salvator montan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine