Mountain biking pur: Carpathian MTB EPIC 2019

sursa: carpathianmtb.ro

Mountain bike pur în zone sălbatice din inima Carpaților. O nouă ediție Carpathian MTB EPIC are loc anul acesta între 1-4 august la Cheile Grădiștei. Competiția reunește participanți din 22 de țări și înseamnă 174 de kilometri de trasee și 8.050 de metri de urcări neexplorate încă de rideri.  

Cartpathian MTB EPIC by MPG este una din cele mai provocatoare curse de mountain bike care a pus România pe harta competițiilor importante din Europa, înscrise în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI). Sportivii de performanță care participă pot astfel câștiga 80 de puncte UCI care vor conta pentru înscrierile la Olimpiada de la Tokio din 2020.


sursa: carpathianmtb.ro

Anul trecut, printre participanții de renume s-au numărat sportivi români: Lucian Logigan, Arpad Kelemen şi Ede Molnar, dar și sportivi de talie mondială: Ariane Lüthi, cea care a câștigat de 5 ori competiția ABSA Cape Epic, Frans Claes, caștigător la UCI Marathon Series, campionul național Peeter Pruus din Estonia şi campionul olimpic Gustav Larsson.

Pentru participanții amatori există varianta de 1-day Challenge: o cursă organizată pe traseu mai scurt, de 43 kilometri care va avea loc în 4 august.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine