Răzvan Nedu vrea să termine cu aur „anul de argint”, în ultima etapă a Cupei Mondiale de la Los Angeles

Vicecampionul mondial la paraclimbing, Răzvan Nedu, se pregătește pentru ultima etapă a Cupei Mondiale, care va avea loc în octombrie în Los Angeles, SUA. El vrea să încheie cu o medalie de aur anul pe care îl numește „de argint”, după ce a obținut trei astfel de medalii în competițiile mondiale.

La Los Angeles, în SUA, va avea în 9 și 10 octombrie a treia și ultima etapă a Cupei Mondiale de Paraclimbing. Astfel, în 9 octombrie sunt programate calificările, iar o zi mai târziu va avea loc finala.

Pentru Răzvan Nedu, căpătanul lotului național de paraclimbing al României, concursul din America este o șansă să termine cu aur anul pe care îl numește „de argint”.

„Am luat argint la Campionatul Mondial din Moscova și la celelalte două etape de Cupă Mondială. Cumva râdeam că a fost anul argintului până acum, urmează America și sperăm la aur”, a spus Nedu, pentru Ski&Outdoor Magazine.

În primele două etape ale Cupei Mondiale, el s-a clasat pe locul doi, atât la Briançon, în Franța, cât și la Innsbruck, în Austria.

Răzvan Nedu, membru al asociației Climb Again, a devenit la începutul lunii septembrie vicecampion mondial la Moscova, după ce a concurat cu mâna în ghips. Povestea luptei pentru acest titlu acestui titlu o puteți citi aici.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Climb Again