Winter Tour la Azuga sau despre iubirea de munte

A trecut încă un weekend cu Winter Tour și a fost hrană pentru suflet. Gașca a poposit sâmbătă și duminică la Azuga, care ne-a întâmpinat cu ger, dar și cu zăpadă multă și pârtii numai bune de dat. Am fost și noi acolo și ne-am bucurat să revedem comunitatea Winter Tour care devine tot mai frumoasă și mai bine închegată. Cu măști pe față, dar cu zâmbete în priviri.

Lounge-ul Winter Tour a fost instalat la baza pârtiei Sorica și a devenit loc de popas și voie bună pentru schiori și boarderi. Fotoliile puf, băuturile calde și încălzitoarele au fost mai mult decât bine venite la cele -15 grade Celsius pe care le-am resimțit din plin spre seară. Anul acesta, Winter Tour s-a adaptat și este o călătorie pentru prieteni. Dar duce pe pârtii mesajul în care credem și noi. Trebuie să redescoperim plăcerile de bază și să ne bucurăm de lucurile simple, dar minunate pe care muntele și iarna ni le oferă.

Nu au lipsit premiile pentru cei care s-au înscris la concursurile Winter Tour: sprint la deal sau mult-așteptatul ollie jumps, la care sunt ‘clienți’ fideli boarderii din Azuga. Weekendul acesta au început și lecții gratuite de inițiere în schi pentru cei care sunt hotărâți să descopere frumusețea sporturilor de iarnă. Înscrierile la Prima lecție de schi se pot face online, aici.

Și pentru că a fost atât de bine, Winter Tour revine la Azuga weekendul acesta. Vor urma Rarău, Vatra Dornei, Buscat, Parâng, Cavnic și Muntele Mic. Și, poate, încă o locație-surpriză pentru iubitorii sporturilor de iarnă din Cluj-Napoca. Vă vom ține noi la curent. Stay tuned!

Vezi cum a fost primul weekend cu Winter Tour la Bușteni, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *