Bungy Niouc / Elveția: În cădere liberă de pe cel mai înalt pod suspendat din Europa

destinatii de vacanta in strainatate, activitati outdoor
sursa: www.bungyniouc.com
sursa: www.bungyniouc.com

Dacă ești amator de senzații tari și vrei să călătorești în Europa, parcul de aventură Bungy Niouc din Elveția este cu siguranță un loc care merită pus pe listă. Principala atracție care aduce în zonă mii de turiști în fiecare an este săritura cu coarda elastică de pe Spiderbridge, cel mai înalt pod suspendat de pe continent, aflat la 190 de metri înălțime.

Pentru a sări, trebuie să ajungi la mijlocul podului într-un punct de unde se dezvăluie o priveliște care îți taie respirația. În față poate fi admirată minunata Val d’Anniviers, iar de jur-împrejur munți de 4.000 de metri altitudine. Un salt cu coarda costă 210 franci elvețieni, iar echipamentul și trainingul necesar sunt oferite de o echipă de experți în bungee jumping.

Parcul de aventură de lângă Niouc oferă și alte distracții pline de adrenalină: un giant-swing sau tiroliană printre crestele înzăpezite ale Alpilor elvețieni. Sezonul activităților de aventură s-a deschis în martie, iar zona în care se află parcul de aventură oferă multe oportunități pentru iubitorii de munte.

Val d’Anniviers este o vale cu peisaje răpitoare care leagă orașul Sierre de stațiunile St. Luc, Chandolin, Zinal, Grimentz și Vercorin. Pot fi făcute aici drumeții de la 500 până la 4.500 de metri altitudine și pot fi vizitate o mulțime de obiective și trasee interesante precum: barajul Moiry, mina de cupru Zinal, Traseul Planetelor, via ferrata Moiry sau circuitul Three Bisses.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine